LIFESTYLE - REVIEW - TRAVEL - BEAUTY - HEALTH

Saturday, 21 October 2017

Iklan Pertama Dari Adsense

Alhamdulillah setelah berbulan cuba apply Adsense, akhirnya dapat juga iklan Pertama keluar di blog. Lepas apply ritu tak de plak Google Adsense tolak . Lama juga la masa yang di ambil untuk review blog ni.


Tanpa sebarang email , semalam saje nak tengok akaun AdSense tu, sekali dah boley buka dan boleh pasang iklan di blog.

Alhamdulillah sangat, lama menunggu tau..


Masih lagi mencari ilmu tentang AdSense ni. Mula nak terjah blog yang ada buat tutorial tentang AdSense.






13 comments: