FoLlOw Me...

Wednesday, August 16, 2017

MEERACLE GEMSTONE BEAUTY

Assalamualaikum..

Kali ni i nk share produk baru yang i dah cuba. Ok mula tuh rasa was-was juga, yela sekarang dah banyak produk skincare yang tumbuh macam cendawan kan. Jadi agak berhati-hati gak bila memilih. Dekat fb dah banyak kawan yang share pasal produk nih,tapi wat x tahu j.

Tapi kalau dah selalu sangat lalu kat fb kita mau tak terpengaruh kan.
Dari suka-suka pakai terus jatuh cinta. Jadi i pun nak la share dengan orang lain barang baik nih, detail produk ada di bawah..scroll tauuu...






berminat???

meh kita sambung sembang
wasap j no nih 012- 699 2846 atau disini https://www.facebook.com/nia.khairudin

Tuesday, August 15, 2017

Coretan hari ini

Assalamualaikum...Bila dah lama sangat tak update kan dah xtau apa jadi kat blog ni. Kadang nak mula menulis pun tersangku-sangkut. Belum lagi bab lain. Macam mana nak share kat link lain macam fb lg. Aduh nampak sangat dah lupa caranya. Kira kena bermula macam dari awal dulu. Bermula menggodek sana sini, tengok blog kawan-kawan yang lain... bertabah la..

Monday, August 14, 2017

Bertahun lamanya

Assalamualaikum....

Hari ni baru tergerak hati nak tengok balik blog nih. Last update 2015, nampak sangat dah bersawang blog nih. Rindu pulak nak menulis macam dulu..Jadi meh start balik menulis macam dulu...

Thursday, September 3, 2015

potty training?

Assalamualaikum.... tengok fb penuh kengkawan update pasal potty training anak memasing.Hari ni dah masuk hari ketiga my baby Ammar tak pakai pampers waktu siang, nak kate dah start latih poo poo dalam toilet xd la kan. sebab umo pun baru 1tahun 8 bulan, nih kes baby xmo pakai pampers.ikutkan j la kot boley latih awal kan.takat hari nih xpenah sampai ke toilet pun.terbabas dalam seluar aiii sabar j la... baby pun macam keliru j lagi.paling kelakar bila seluar tersepit celah punggung die. geli la tuh hahahaha...  tapi xd la  x pakai pampers langsung.hanya waktu siang j.xp la  pelan2 ajar guna toilet..

Monday, August 24, 2015

update blog

Assalamualaikum... lama sangat tak menulis blog. dah bersarang nampaknye.sejak ada anak nih hobi menulis makin kurang, tu pasal la berbulan tak update.tak pe pelan-pelan i update.tuh pun kalau rajin..hailaa

Tuesday, November 25, 2014

Alahai smartphone ku..

sejak pakai smartphone memang i jaga dengan baik. tak de makna nak download games bagai.motif??? tak mau budak2 berminat nak pinjam.senang cite kedekut habis la.. hoiii bukan murah tau i beli..eh eh incik suami bagi tau. punya baik jaga siap pakai cover mahai gitu. itu dulu masa si kecik x d lagi. lani haaa sejak boley capai sume barang nih, smartphone nih pun tak terlepas darinye. haa ape die buat??? die buat smartphone nih macam kain lap j. duk lap lantai.habis calar skrin . paling sadis di baling habis terburai..... hishh sabar j la. nak marah kecik lagi... tarik nafas panjang j laaaaa... anakku Ammar...

Monday, September 15, 2014

Ammar Fatah



Assalamualaikum...

Setelah 9 bulan Ammar Fatah lahir, baru kini nak upload gambar dia dalam blog. Sebelum nih guna handphone jadi tak reti nak masukkan jadi tertunda la niat nak share gambar my baby nih.

tadaaa....


nih baby masa baru lahir...


nih plak beberapa jam baru lahir...dah pandai buka mata..


nih wajah terbaru...manja

alhamdulillah baby membesar dengan sihat walau lahir tak cukup bulan..
Ammar Fatah nih tersangat la manja.. tahu j orang sayang sangat kat dia.
suka main air, melompat dan juga warna oren..
bila tengok dia membesar terasa masa berlalu dengan begitu pantas plak..
oh baby jangan cepat membesar..mama rindu kamu