nuff ads

Saturday, September 23, 2017

ANAK PINTAR CERDAS

Nampak banner di tepi tu?? alaa yang Anak Pintar Cerdas

Iklan Anak pintar Cerdas adalah ebook mengenai tips dan teknik bagaimana mendidik dan mengajar anak menjadi lebih pintar dan cerdas, serta boleh membaca sebelum masuk tadika.

Ebook ini hasil tulisan Shafiq Raduan.

Dalam ebook ini mengandungi 5 bab antaranya:


Bab 1: Teknik semasa kehamilan

Bab 2: Rahsia kenapa bangsa Yahudi genius

Bab 3: Teknik selepas hamil

Bab 4:Teknik pemakanan berkhasiat

Bab 5: Teknik ajar anak membaca


Untuk dapatkan ebook ini sila klik banner tersebut dan dapatkan dengan harga mampu milik.




Friday, September 22, 2017

Kingsman : THE GOLDEN CIRCLE

Google

Filem sekuel pengintip yang padat dengan aksi dah mula di tayangkan di Malaysia. Ia adalah kesinambungan dari filem lepas Kingsman : The secret Service pada tahun 2014.


Sinopsis:

With their headquarters destroyed and the world held hostage, members of Kingsman find new allies when they discover a spy organization in the United States known as Statesman. In an adventure that tests their strength and wits, the elite secret agents from both sides of the pond band together to battle a ruthless enemy and save the day, something that's becoming a bit of a habit for Eggsy


Jadi apa tunggu lagi cepat-cepat ke panggung wayang berhampiran untuk menonton filem ini.

Sebelum tu meh layan Offical Trailer

Kingsman : THE GOLDEN CIRCLE


Wednesday, September 20, 2017

Projek Tanaman di belakang rumah

Beberapa bulan lepas my mom telah menjalankan projek tanaman pisang di belakang rumah. Duk kampung nih syok ada tanah sendiri nak bercucuk tanam senang.

Selain pokok pisang ada gak la pokok lain antaranya durian ( ini ntah bila boley makan hasilnya) , Pokok ubi ( yang nih kebanyakannye dah hancur...binatang hidung pendek yang kacau senang cite babi laa..bukan carut tau benar benar binatang bernama babi yang musnahkan)

tengok tu kemain my mom punya projek tanaman pisang dia

ni pembantu tak bertauliah. nih pokok budak kecik Ammar

Setelah beberapa bulan
ini hasilnya
.
.

membesar dengan jayanya


dah nampak hasilnye..

Uih tak sabar nak balik kampung, makan pisang goreng sedap nih, tak pun pengat pisang..my mom siap pesan balik cepat takut pisangnye habis...Budak kecik Ammar pula bila ditunjuk pokok pisang hasil tanaman dia juga, suka bukan main siap cakap ini Ammar yang tanam kan... ok laa sini saja untuk kali ni.



nuff ads