LIFESTYLE - REVIEW - TRAVEL - BEAUTY - HEALTH

Sunday, 15 October 2017

Berhujung minggu di My Town Shopping Centre

Semalam Sabtu , I dan adik pergi berjalan di My Town Shopping Centre atau lebih senang di IKEA Cheras, Kuala Lumpur.Saje berjalan sambil cuci mata di My Town. Waktu pergi sana tak de la sibuk mana tapi nak cari parking jenuh juga la penuh j manjang. Bila masuk My Town tengok tak der la penuh dengan orang, mungkin orang ramai di IKEA. 

Kalau berjalan tak sah kalau tak makan. Sajer la nak makan di food court IKEA tu amboi ramainya orang. Dalam ramai-ramai tuh perasan ada Alif Aziz dan keluarga. Tempat duduk banyak dah penuh jadi pergi berjalan dulu keliling My Town.

Dah lewat petang cuba lagi ke food court tuh masih ramai.. adoii tunggu j laa.. kitorang ke sana ramai jadi boleh berbagi tugas. I dan my sis cari tempat duduk dan yang lain beratur beli makanan.

Jenuh oiii menunggu orang habis makan, masing-masing gaya tak mau bangun macam kat rumah j syok menyembang sabar j laa..

Setelah lama mencari akhirnya dapat la tempat duduk, tunggu makanan sampai dan makan terus, tak payah makan macam kat rumah bagai, dah siap bagi orang lain duduk pula.

Perut dah isi tibalah masa kita balik.. sebelum tuh sempat tengok beberapa tarian sempena Deepavali yang bakal tiba.

Balik singgah pasar malam di AU2 Setiawangsa, dah lama tak jenguk pasar malam beli bihun sup dan laksa tapi hampa tak kena dengan tekak.

Sekali sekala kena juga keluar nak pula sejak beberapa hari ni kekeringan idea menulis blog..


1 comment:

  1. bestnya ada adik perempuan haha kalau dapat adik lelaki mcm sha memang bertuah la dia nak diajak kluar

    ReplyDelete