Header Ads

Usop Sontorian

Yup usop sontorian, sape la yang xkenal kan...kalau zaman-zaman i kecik dulu ni la kartun paling best n wajib tengok...kate orang xsah lah kalau xtengok, asal cuti ujung minggu j sure pepagi buta dah terpacak depan tv menunggu cite nih..eh cite nih petang or pagi ek?? lupe sudah..

Punya la minat sampai terbawak-bawak dalam kehidupan seharian...al kisahnye i ade join satu kelab kat skolah..mmm kalau xsalah kelab pembimbing rakan sebaya ....diri sendiri pun tak terbimbing hahahha... nak jadi cite kitorang wat 1 group and i d tugaskan untuk menulis nama setiap ahli kumpulan... okey dah mula gabra, almaklum la i nih mudah gabra bila kena buat sesuatu nak pulak ramai yang memandang, tapi terpaksa jua tulis. Yang bestnye dalam group tuh ade nama yusof..agak-agak korang la kan , name apekah yang i tulis kat kertas itu???

Yuppp usop..... tapi nasib baik xsempat habis tulis sontorian.. bila mana tetiba my fren tegur i dah salah tulis..empunya nama ape lagi pandang semacam kat i...hik hik hik... ampun ya...pastu dan dan i xmau tulis lagi,terpaksa la my fren ambik alih...hihihihihi....

Usop sontorian...hihihihi..

1 comment:

Powered by Blogger.