LIFESTYLE - REVIEW - TRAVEL - BEAUTY - HEALTH

Thursday, 21 December 2017

Kekal Wangi Dengan 4 Variasi Wangian Elva Reira

Salah satu benda wajib ada dalam beg terutama kita wanita mesti minyak wangi kan, tak kira mana jua pergi mesti nak wangi. Macam I sendiri tiap kali nak keluar rumah mesti capai minyak wangi tak boleh ooo keluar rumah tanpa semburan minyak wangi. Bila sembur j rasa wangi semerbak baru yakin nak keluar jumpa orang. Tambah kalau perfume tu wangi dia tahan lama...fuh jimat...

Teringat zaman sekolah dulu ada seorang cikgu suka sangat pakai minyak wangi, tiap kali dia lalu fuhhhh harum sangat, sampaikan dia dah pergi jauh pun wangi tuh masih ada.. Orang semua pun dah tahu tiap kali bau wangi j mesti cikgu tu nak lalu..hebat dak penangan minyak wangi ni..

Lani kat pasaran dah berlambak minyak wangi, tapi nak cari yang tahan lama tu yang susah sikit selalu I beli pakai sekejap j dah hilang wanginya, tambah bila berpeluh memang bercampur la bau minyak wangi dengan peluh dah jadi tak best..

Tapi tak pe sekarang ada minyak wangi baru keluaran ELVA REIRA.  Di datangkan dengan 4 variasi wangian yang mampu tahan lebih lama. Kalau uolls jenis suka bau wangian yang soft dan calm boleh cuba Precious Angel, Virgin Rose, Beauty Queen manakala pada uolls yang sukakan bau lebih kuat tapi masih berbau bunga-bungaan Twenty4 Seven7 sesuai untuk uolls


Tampil wangi dengan Elva Reira, didatangkan dalam botol bentuk spray dan saiz yang mudah di bawa. 



Kenapa ELVA REIRA menjadi pilihan peminat perfume?

  • Wangi macam duduk dalam taman
  • Tahan lama sehingga 8-12 jam
  • Membuatkan anda diminati
  • Menjadikan anda wanita yang lebih berpesonaliti
  • Membantu anda dari segi keyakinan diri
  • Menyegarkan dan wangi sepanjang hari





Elva Reira juga sesuai dijadikan hadiah untuk orang teristimewa atau dijadikan barang hantaran perkahwinan. Tak payah susah-susah pikir nak bagi apa dengan Elva Reira pun boleh. Tak lupa buat isteri, ini juga boleh digunakan untuk #tacklesuami . Tunggu apa lagi dapatkan sekarang dengan pengedar sah

Lin Lemonade

whatsapp 011-1117 4365 /

5 comments:

  1. yezza....bkn nk sembang la... tp sbb dh try sndiri... mmg soft bau die... tenang idop..ank pon suke pluk... klu dh ank suke peluk... suami ape lagi.....

    ReplyDelete
  2. Boleh try ni. Botol pun nampak cantik. Boleh buat koleksi.

    ReplyDelete
  3. cantiknya botal miyak wangi nie...sedap tak baunya

    ReplyDelete