LIFESTYLE - REVIEW - TRAVEL - BEAUTY - HEALTH

Friday, 15 September 2017

Mobile Legends game

Masa I balik kampung ritu sempena Aidiladha, I tengok adik-adik laki I suka sangat main game Mobile Legends. Beria sangat main I yang tahu pape ni cuba la install game Mobile Legends ni. 


Game Mobile Legends ni perlu bermain secara berkumpulan tengok la korang dapat group mana, masa mula cuba game ni I banyak join dengan pelbagai negara. I main j sesuka hati tahu-tahu dah menang..hehehe... sekali try memang blurr j. 2 atau 3 kali try dah mula faham sikit-sikit cara main.

Disebabkan game ni tak kena dengan jiwa, maka I pun uninstall la balik. Sambung main game Paradise city island sim kutip-kutip duit sambil bina city hihihi...



No comments:

Post a Comment