nuff ads

Friday, August 18, 2017

Cars 3

Menanti movie terbaru yang akan keluar wayang tak lama lagi yup "Cars 3". Ni pun sebab anak selalu sangat berlari kat screen tv tiap kali keluarnya iklan ni. Lagi pun dah lama sangat tak jenguk panggung wayang sejak lahirkan Ammar, kira la dah bertahun kot. Kali nih nak cuba bawak memandangkan Ammar pun suka akan kereta, so nak try la...


Jadi sapa nak join tengok sekali meh la
jangan lupa mula keluar wayang 

Cars 3
24 Ogos 2017


No comments:

Post a Comment

nuff ads