nuff ads

Tuesday, April 15, 2014

Saje...

                                                            Assalamualaikum

Sejak tak keje nih macam-macam plan yang aku nak buat. Memang tak senang duduk dibuatnya. Orang dah bese kejekan mana reti duk melopong j. Masa ni rajin pulak duk google resepi tapi buatnye idak lagi....kihkihkih....Ada j yang tak cukup..

Banyak pulak resepi yang aku dok ushar dan juga yakin la juga nak buat, mana tak nya pilih resepi senang j dulu. Simple but nice... Eceh macam sedap j...hentam j dulu, janji buat...

Note: actually aku ni tengah belajar update blog guna iPad.. Terkial-kial juga la guna, nampak sangat x reti...hiss nyampah betul dengan auto correct nih..nyibuk j memanjang.

No comments:

Post a Comment

nuff ads