Header Ads

Sudah 5bulan..

Dalam sedar tak sedar sudah masuk 5 bulan baby duk dalam perut..rasa macam eh bukan baru lagi k i pregy??...Dalam tempoh nih banyak yang i rasa, tak kira la suka dan duka..saat paling gembira bila baby aktif tendang2 perut...syok sangat rasanya walau  kadangkala senak perut ooo.... i pun kadang2 suka mainkan baby dalam perut, saje sengetkan badan sebab nak tengok baby gerak...hihihi...itu saat yang best, tak best plak bila agak susah nak tido sesuka hati, mau senak perut  kalau salah tido, bantal memang keliling badan... itu ok lagi yang paling tak best sudah tentu check up every month... dah jadi rutin plak tiap bulan amik darah check keadaan baby..mmmmm.....takpelah  pasrahkan diri demi baby tercinta..mama love u sayang :)

No comments

Powered by Blogger.