FoLlOw Me...

Saturday, September 7, 2013

Open House

Assalamualaikum......hari ni my ex boss buat open house,lalu i pun dengan semangat pujuk incik hubby untuk pergi.nasib baik incik hubby setuju padahal die kena keje hari ni..yup keje setiap hari demi mencari wang untuk i & my future baby shopping :) mmm..iyola lah tu.seronok sangat kalau dapat pergi open house ni sebab bukan senang nak jumpa kengkawan dulu2 masa berkhidmat kat company lama, tambahan pula ada pelbagai makanan yang sedap sedia menanti hihihihi...jumpa kawan pun makan kena ingat juga. tapi sayang i tak boleh lelama kat sana  almaklum la kena ingat incik hubby masih kena g keje tahu..maka lepas kenyang terus jumpa ex senior chit chat kejap muah muah dulu then  berangkat balik. the end...pastu incik hubby drop i kat mid valley, maka bermula la window shopping sensorang, terasa seperti saat bujang dulu..suka sangat jalan2 tak de arah. lepak mana2 kedai tak hirau orang sekeliling..fuhhh best ooo... dengan perut boyot masih kuat jalan sana sini kauuu....ni bila penat baru teringat  tengah pregy,duduk kat mana2 kerusi tunggu incik hubby datang jemput...mata dah layu niiii.....

No comments:

Post a Comment