Check up lagi.. - NIA KHAIRUDIN

Breaking

LIFESTYLE - REVIEW - TRAVEL - BEAUTY - HEALTH

Wednesday, September 11, 2013

Check up lagi..

Assalamualaikum..... hari ni check up lagi, macam besa tiap kali nak k klinik pasti bangun awal dari biasa, takut nanti lambat g klinik ramai orang plak.So macam besa la sampai klinik amik no giliran dan tunggu kul 8 baru la menunggu no dipanggil. Hari ni nasib baik takde la lama sangat, sebelum kul 10 dah siap sume. Alhamdulillah baby dan mak baby ok..cume kena monitor bab berat badan yang naik mendadak. kalau sebelum ni naik 1.5kg, tapi kali ni naik sampai 3 kg kauuu....tengok pada bentuk perut tak nampak la besar mana, tapi tula still kena monitor..... baby pun kena check jantung.normal & aktif.. saat nurse letak alat check jantung tuh, baby diam j...diam tak bergerak macam besa, dah lama sikit baru la gerak .baby tak suka benda tuh ea... ikut mama yang tak suka g klinik jugak kot..hihihi....

No comments:

Post a Comment