Header Ads

Ahad..

Salam n morning uolls...hari ahad hari kite berehat puas2 kat rumah...tapi bukan pada i la..sebab teman cik abe g keje.. sambil tunggu cik abe habis keje boley la update blog nih..   Lani bila kandungan dah makin membesar makin terasa debaran di hati, dah mula la rasa sesuatu dalam perut, n mula yakin diri memang dah pregy, kalau dak masih x percaya sampai tepuk2 pipi... sejak tu juga la dah makin syok bila shopping barang dapur saje lalu area baby..mak aii comey2 j tengok baju2 kecik mau jugak di beli.. barang2 baby pun not bad mahai oooo...nih kalau tak simpan duit awal2 mau ada baby pakai cawat j...masa ni juga la sibuk cari nursery, makkk aiii bukan senang weii mau pusing kepala...

No comments

Powered by Blogger.