FoLlOw Me...

Wednesday, August 21, 2013

Bila baby mula aktif

Salam...petang2 nih memang syok tido nak plak bila perut kenyang hati pun senang. Tambah best bila bos xde kat opiz. Dalam duk lelapkan mata, terasa sesuatu dalam perut...pergerakan dari si kecil.. perasaan wah teruja tak tau nak cakap. Rasa die mula buat pergerakan dari bawah k atas, tak tau la nak gambarkan rasa ini.... kalau boley nak j scan perut nih dan tengok ape yang tengah dilakukan.....haii baby mama dah tak sabar nak tunggu baby keluar...ada lg 5 bulan..

Sunday, August 18, 2013

Ahad..

Salam n morning uolls...hari ahad hari kite berehat puas2 kat rumah...tapi bukan pada i la..sebab teman cik abe g keje.. sambil tunggu cik abe habis keje boley la update blog nih..   Lani bila kandungan dah makin membesar makin terasa debaran di hati, dah mula la rasa sesuatu dalam perut, n mula yakin diri memang dah pregy, kalau dak masih x percaya sampai tepuk2 pipi... sejak tu juga la dah makin syok bila shopping barang dapur saje lalu area baby..mak aii comey2 j tengok baju2 kecik mau jugak di beli.. barang2 baby pun not bad mahai oooo...nih kalau tak simpan duit awal2 mau ada baby pakai cawat j...masa ni juga la sibuk cari nursery, makkk aiii bukan senang weii mau pusing kepala...

Wednesday, August 14, 2013

Baby ku...

Hari ni dah masuk raya k 7, mood raya dah makin berkurang sebabnya dah start keje.. Hari ni juga kena k klinik buat check up. kate nurse berat dah makin naik, naik pulak bukan sikit2 sampai 1 1/2kg plak tuh...kate nurse patut naik 1/2 kg j, tapi sebab raya  dia x bising la hihihi..... baby ok j alhamdulillah...walau diri ni penakut dengan segala macam ubat n jarum, demi baby pasrah kan j diri ini..yang penting baby ok n selamat..