nuff ads

Saturday, March 24, 2012

Trip to Langkawi - Part 2

Hari kedua di Langkawi...
aktiviti d teruskan dengan mencuci mata di Island Hopping (Pulau Beras Basah , Eagle feeding dan lain-lain). Aktiviti yang nih kena naik bot, sangat-sangat la best dapat menikmati keindahan alam dan angin bot yang kuat...mmm betul k ayat nih??


Malam pula keluar sebentar ke Pekan Kuah menikmati keindahan malam sambil membeli belah...actually niat sebenar nak teman kawan beli barang, sudahnye diri sendiri yang TERbeli....

Sambil jalan-jalan ternampak gerai bihun sup d pasar malam, kalau dah nampak bihun sup memang xsah kalau x rasa..kate orang alang-alang sampai k Langkawi ape salahnye rasa makanan mereka...hihihihi....

Esok pula aktiviti lain plak...kali nih InsyaAllah berjalan-jalan dengan pasangan baru kawen...


Thursday, March 22, 2012

Trip to Langkawi

Kini berada di Langkawi menikmati cuti bersama teman baikku ain..
Rasa sangat best bila tak perlu bersesak-sesak dengan orang ramai
almaklum la kitorang memang merancang bercuti waktu keje baru best nak jalan-jalan.

Antara aktiviti kami...

Hari pertama sampai sudah keluar mencari coklat...rambang mata masa memilih..

aktiviti wajib...posing sana sini buat kenangan masa depan...

Esok masih banyak aktiviti yang di rancang....

Monday, March 19, 2012

Usop Sontorian

Yup usop sontorian, sape la yang xkenal kan...kalau zaman-zaman i kecik dulu ni la kartun paling best n wajib tengok...kate orang xsah lah kalau xtengok, asal cuti ujung minggu j sure pepagi buta dah terpacak depan tv menunggu cite nih..eh cite nih petang or pagi ek?? lupe sudah..

Punya la minat sampai terbawak-bawak dalam kehidupan seharian...al kisahnye i ade join satu kelab kat skolah..mmm kalau xsalah kelab pembimbing rakan sebaya ....diri sendiri pun tak terbimbing hahahha... nak jadi cite kitorang wat 1 group and i d tugaskan untuk menulis nama setiap ahli kumpulan... okey dah mula gabra, almaklum la i nih mudah gabra bila kena buat sesuatu nak pulak ramai yang memandang, tapi terpaksa jua tulis. Yang bestnye dalam group tuh ade nama yusof..agak-agak korang la kan , name apekah yang i tulis kat kertas itu???

Yuppp usop..... tapi nasib baik xsempat habis tulis sontorian.. bila mana tetiba my fren tegur i dah salah tulis..empunya nama ape lagi pandang semacam kat i...hik hik hik... ampun ya...pastu dan dan i xmau tulis lagi,terpaksa la my fren ambik alih...hihihihihi....

Usop sontorian...hihihihi..

nuff ads