Tanpa sedar aku terlalu busy rupenye... - NIA KHAIRUDIN

Breaking

LIFESTYLE - REVIEW - TRAVEL - BEAUTY - HEALTH

Post Top Ad

Post Top Ad

Monday, February 20, 2012

Tanpa sedar aku terlalu busy rupenye...

Aku bukan sesape bukan artis mahu pun orang penting dalam negara..tapi busy aku mengalahkan mereka-mereka yang aku sebut tuh...tanpa aku sedar bulan nih dan bulan depan jadual aku memang penuh..kalau boley tiap minggu ade j halnye..wellll orang hot memang cam nih...huhuhuhu

Macam next month banyak tempat nak p, baik dalam negara or luar negara...nak nak plak skang nih pilihan raya ntah bila nak buat, kang di buatnya masa tuh aku kat tempat len mau naya xdapat mengundi...kang xpasal-pasal kurang 1 undi..huhuhuhu....tapi semua dah di rancang, so kena la laksanakan gak....haishhh hopefully jangan la pilihan raya next month k....aku terlalu busy...

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad