nuff ads

Saturday, February 18, 2012

Keje di hujung minggu..

Hujung minggu, bagi aku yang keje just 5 hari ni memang sentiasa menanti hari hujung minggu.. semuanya sebab itu hari cuti. Selalu terpikir-pikir nak buat aktiviti ape di hujung minggu, nak p mana untuk cuci mata .xsah kalau xde buat ape-ape, duk rumah??? mmmm....

Esok sabtu, yup hari minggu yang sentiasa di nanti, tapi..... aku keje wehhhh.... so xpayah susah-susah pikir nak cari tempat nak di tuju, hanya opiz tercinta saje. Keje dah sedia menanti, datang seperti di janji dengan kawan sekerja dan buat keje masing-masing.. Rasa lain pulak bila kena keje waktu cuti nih, yelah dikala orang sibuk merehatkan badan di rumah atau berjalan-jalan, aku dan kengkawan duk di opiz siapkan keje (gaya macam kitorang j yang keje waktu cuti)..

Merungut kena keje waktu cuti?? nope..sama sekali tidak..lagi best ade la, sebabnye aku xyah susah-susah pikir nak k mana nak buat ape... tempat dah ade aktiviti pun dah ade... tambahan plak keje aku siap dan lagi best dapat buat dalam keadaan tenang.. xde gangguan dari mana-mana pihak.. kira datang opiz dalam kuantiti yang sedikit amat la tenang... lagi fokus dengan keje ada la... nak buat gaya lembab or pantas pun xkisah...tenang saje.. huhuhuhu... kalau hari biasa jangan harap la..tension woooo....

Baju plak bebas nak pakai ape, xde la formal sangat macam hari biasa, just t-shirt dan jean pun okeh, sangat simple dan selesa dan x terikat dengan waktu keje langsung, senang cite suke hati j nak masuk jam berape pulang jam berapa, kite yang tentu...

senang cite keje hujung minggu nih ade baiknye
keje siap, hati tenang...
kalau hari biasa gaya cam mak cik google bawah nih.....

sangat x best...serius jjjjj...tension ooo..

No comments:

Post a Comment

nuff ads