FoLlOw Me...

Wednesday, February 1, 2012

Jauh tapi dekat d hati..

Tetiba rasa rindu pada kawan2 dari sekolah, kolej yang dah lama xupdate cite memasing.. buka FB belek gambar2 lama...rindu sesangat...

Muke sume dah berubah, bukan muke j status pun kebanyakan dari single tukar married. tambah2 ramai yang dah beranak pinak.... nampak sangat lama x update, bukan xsudi nak cari kawan2 lama..cume x berkesempatan j, just keep in touch ngan kawan2 rapat j...nak harap i yang cari memang x la...selalu ade j sorang dua yang akan update kat i ngan cite2 terbaru...huhuhu bagus ade kawan camni...tau sume hal orang gaya cam paparazzi j..

Belek gambar lama, only one word...RINDU...serius rindu giler ngan sume benda yang berlaku ngan teman2...dari mula berjumpa sampai memasing bawa hala tuju sendiri... kawan silih berganti, tapi kawan2 yang pernah hadir xpenah lupe..korang sume tetap di hati walau i xpenah contact huhuhuhu....

Mood tetiba berubah, pesal la tetiba malam nih emo terlebih nih??? aishhh parah nih mentang-mentang esok keje, dan dan emo terlebih....memang rr kalau tengok gambar lama j emo, teringat cerita d sebalik gambar...kan sebalik gambar tuh ade cerita...

esok keje wehhh xmau emo emo..kang ade yang terbawak-bawak kt opiz..mau xsiap keje...akaun banyak xsiap tuhhhhh.....waaaa kesan tekanan keje yang belambak....

3 comments:

  1. aku la tu suka mengaupdate..tapi dah lama tak update kan kan kan

    ReplyDelete
  2. sha:memasing busy...ntah bila nk wat reunion kan kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. entahnye...sedih..tgu sapa2 kawen la kot..klu idak mmg susah nak jumpak...hg dok gn k.bel n lin lagi ka

      Delete