Ahad hari duduk rumah.. - NIA KHAIRUDIN

Breaking

LIFESTYLE - REVIEW - TRAVEL - BEAUTY - HEALTH

Post Top Ad

Post Top Ad

Sunday, February 12, 2012

Ahad hari duduk rumah..

Ahad....mmmm hari untuk rehat, duk senyap-senyap kt rumah..mean buat ape yang patut la..kate orang berehat di rumah esok nak keje weh...

Today memang catat sejarah, duk rumah tanpa kuar, even depan rumah pun xjenguk..kira betul-betul duk rumah...selalu jangan harap la nak bertapa kat rumah..bosan oooo duk rumah...rini j rasa malas nak kuar...belajar duk rumah..baca buku tengok tv or buat ape-ape saje asal x rasa bosan...

Hasilnye not bad la..kadang-kadang best gak duk rumah sorang-sorang, bebas buat apa yang patut....eceh eceh..ayat xmau tunjuk betapa busannye duk sorang-sorang..nasib baik la ada aktiviti yang boleh wat leka sekejap tanpa sedar diri sensorang di rumah...

Ni untuk minggu ni dan hari nih..next week oh dah kena pikir nak buat ape..kira isi masa lapang agar xd sikit pun word bosan ada dalam pale otak...oh pikir pikir mana nak p n nak buat ape...mmmm

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad