nuff ads

Saturday, January 14, 2012

Mencari ketenangan..

Serius i cakap, lani memang tension sesangat...i need space...kesihatan memang tak menentu demam, flu tambah pening kepala dah jadi cam pakej plak..

ketenangan memang amat diperlukan..nak rehat, nak lari jauh dari kesibukan kota..waaa kalau la poket penuh dah lama fly mana-mana...kalau sarawak dekat dah lama ulang alik KL-Sarawak..tetiba rindu plak ngan cik su...

alone - yup lani update blog pun kat luar starbucks lagi..almaklum la sejak xd broadband nih kena pepandai cari tempat yang ada wifi... tapi best gak sambil lepak layan blog bley minum-minum huhuhuhu...kalau dulu bukan reti nak masuk starbucks sesorang, lani dah pandai bosan punya pasal...

tahun nih plan nak wat macam-macam benda baru, xkisah la asal baru dan mencabar minda.. melancong??? yup nak p mana-mana yang best.. tahun baru , benda baru..hati pun baru kan... erkk dah xd pape nak tulis, aci tak kalau kate bye bye.... to be continue..huhuhuhu


No comments:

Post a Comment

nuff ads