Header Ads

Cebisan kenangan 2011...

2011...terlalu banyak suka dan duka, paling best bila asik tukar keje yang ntah berapa kali. orang ingat i sesuka ati j nak tukar keje padahal punya la payah nak buat sume tuh tau...ade banyak sebab yang mendorong i cari keje lain..bukan hobi mencari keje tapi sebab tuntutan....

kalau dulu sekadar isi kat job street, alah nak test market demand gaji tinggi2. bila dah kene panggil interview gelabah xtau nak wat ape..gaya macam 1st time nak cari keje j..

2 hal keje..yang kedua hal pindah rumah..ish bila ingat pasal hal nih terus terbayang kesusahannye, kalau dulu masa memula keje datang dengan sebuah beg dan sebiji bantal j. tapi sekarang makin bertambah begnye, siap dengan barang2 lain yang ntah mana datang..sedar tak sedar makin banyak tahun kite keje, makin betambah barang baru...masa nih la rasa terkejut tengok barang sendiri.....

2 benda nih sekadar cebisan kenangan di tahun 2011...yang best nye sebaik tukar keje, rumah pun tukar sekali...so senang cite keje baru, rumah pun nak baru...hopefully bertahan la lama sikit...

2012...harap-harap banyak la benda baru berlaku dalam hidup... rasa nak bercuti j, waaa xsabarnye nak tunggu cuti dan melancong sana sini...keje macam nak giler kumpul duit banyak pun xbest kalau tak tau guna...senang cakap la hargai duit dan masa yang ade...wahhh dah semangat nih.... sambil tengok calender nak plan cuti...

No comments

Powered by Blogger.