FoLlOw Me...

Tuesday, July 19, 2011

rezeki melimpah ruah..

Assalamualaikum...lama sudah xjenguk blog nih
bukan dah x menulis cume xsempat nak update
almaklum la baru tukar keje..
masih terkejar-kejar susun masa

tapi bukan itu yang i nak cite
ni pasal rezeki yang datang melimpah ruah
senang cite pas dapat job sekarang nih
makin banyak pulak panggilan interview yang datang
setakat nih dah 3 panggilan interview yang terpaksa tolak
tu pun atas alasan dah dapat keje...

aishhh selalu macam nih kan
bila dah dapat sesuatu, yang len pun muncul la
memang kekadang boleh buat kite rasa cam bengang pun ade
dalam hati selalu berkata
masa nak xmau plak panggil
dah dapat baru berebut panggil
haisshhh...

tapi tula, kalau dah rezeki kat mana2 pun sama j..
eh iye k?? ntah la..so far keje skang masih ok..
xsampai sebulan boley la kate sume nye indah belaka
cube tunggu setaun, masih indah k???

Saturday, July 2, 2011

Korang dah tengok transformers baru???

Assalamualaikum...
dalam entri lepas i ade mention pasal i ngan officemate g tengok wayang
alaaa yang my company dengan murah hati belanja
kitorang tengok Transformer : Dark of Moon tuh...

Bertempat di gold class Mid Valley (saje nak kasi rakan2 ku jeles huhuhu)
memang best giler rrr, menonton wayang sambil makan
ditambah pula dapat berselimut sampai nak tertido pun ade....

oh yeee skang nih cite pasal movie nihh pulak..
ok pada i la permulaan cite tuh cam besa j
sampai satu tahap nak tertido jugak
(mayb kesan selimut ditambah pas makan)
mula2 i dah sedih, sebab no more Megan Fox
(minat gilerr kot ngan minah nih)
yang tuh dah sedih...memang xsyok la bertukar ngan orang len..sedih sedih...

cite bermula ngan sejarah2 depa n perjalanan hidup Sam pas habis belajar
pastu bla bla bla bla dan bla bla bla....gaya malas nk bercerita

paling best bila dah sampai bab aksi..
macam2 aksi yang boley tengok n mendebarkan..
senang kate bila sampai part nih sume xkalih mata laaa...

senang cite korang ramai2 la g serbu n nilai sendiri...
i plak walau suke giler ngan Transformer nih tapi tetap
sedih n terkilan bila Megan Fox digugurkan dari filem ini...
sekian...


p/s: wahai kawan2 ku kalau ade rasa nak tengok meh la ajak i gak, walau i dah tengok tapi tetap rasa nak tengok lagi, tengok ngan officemate len tengok ngan member len rasanya.....huhuhu..ayat xmau kena tinggal huhuhu


video
layankan aje trailer ini..