Header Ads

rindu sampai mimpi..

mimpi dipatuk ular????maksudnya ade orang nak masuk meminang k?? amboi gatainye kamu.... nasib baik tak......tapi mimpi nih tetiba menyerang nak plak muke orang dalam mimpi ni memang i kenal sangat, ingatkan putera raja mana la yang masuk mimpi i, kot-kot la bley jumpa brat pitt k xpun tom cruise pun boley gak..xjumpa di alam nyata dalam mimpi pun jadi la kan kan.. tapi bukan mereka yang i mimpi-mimpikan...sekali muncul muke adik-adikku..

ish ish pesal la tetiba duk teringat kat depa nih??tapi bila di congak tambah tolak bagai baru teringat i dah lama xbalik kampung laaaa.... patut la asik duk teringat kat family j, nampak sangat la xleh kalau xjumpa family langsung, kalau boley tiap minggu nak balik rumah..macam jauh j kampungku itu...

patutnya asal hujung or awal bulan j sure muke nih dah selamat duk rumah. alo bukan g jejalan mana pun duk rumah..yang penting dapat borak-borak ngan family pun dah ok sangat

cume bulan nih i lambat balik sket sebab nak fokus kat exam plus cik su yang datang KL so p la jenguk sat..exam dah habis dan sume keje pun dah agak ok, maka this week memang nak balik kampung gak..selagi xbalik mau termimpi-mimpi family di kampung....ni lah die rindu sampai terbawa-bawa dalam mimpi..

p/s: oh yeah lega sesangat bila dah habis exam...xd maknanya nak kelek buku sana sini..pasni sibuk ngan class len plak..class ape?? yang penting xpegang buku tapi pegang......... nanti la i story ek, kkk rrr nak tido esk ade interview...doakn saya dapat keje itu....

2 comments:

  1. hahaa...aku xde plak ko nak masokkan dlm mpi ye ;p

    malam ni masokkan aku plak ye..ekeke..

    hwaiting interview!

    ReplyDelete
  2. anony:okey mlm i mimpu u...mimpu u blanja mkn kih kih..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.