FoLlOw Me...

Thursday, June 30, 2011

Transformers : Dark of the moon


Hari nih ramai-ramai ngan member keje tengok transformers terbaru..
lagi best bila company yang belanja..
waaaa xsabarnye huhuhu...

Wednesday, June 29, 2011

dulu jiwa kacau, sekarang terlebih gembira pulak..

Salam sumeeeee.....
waaa sudah lama x update blog nih,sampai dah xreti nak tulis ape
xpe2 ikutkan aje jari jemari menari-nari atas keyboard nih

kalau beberapa bulan sebelum nih jiwa asik kacau j
lani terlebih gembira pulak..
pehal pulak kan...

dalam entri sebelum nih i ade cakap
beberapa perubahan bakal berlaku dalam hidup i
so sekarang sume tuh dah berlaku
dan alhamdulillah sume yang berlaku
ke arah kebaikan walau ade la terguris hati kecil ku

oh yeee salah satu perubahannye
i dah tukar keje huhuhuhu....
bukan makin dekat tempat keje tuh
tapi makin jauh pulak..
xp la kate orang jauh perjalanan,luas pandangan..
dan kate2 nih memang boley pakai
sebab sejak keje jauh nih banyak benda baru
yang i belajar....

salah satunya
i balik keje nek van berbayar
selama nih tahu nek bus or lrt j
rupe2nye ade gak perkhidmatan van yang mengambil orang
sampai ke destinasi yang tetap macam Kl sentral or Masjed jamek...
ishh memang best laaaa....

oh sampai sini saja la, len kali sambung lagi
masih banyak benda yang i nak explore
tunggu ekkk entri seterusnya...

p/s:mintak ampun sesangat entri kali nih cam ntah ape2 j...nak kena besa balik menulis dah rasa kekok bila lama xmenulis...

Thursday, June 9, 2011

rindu sampai mimpi..

mimpi dipatuk ular????maksudnya ade orang nak masuk meminang k?? amboi gatainye kamu.... nasib baik tak......tapi mimpi nih tetiba menyerang nak plak muke orang dalam mimpi ni memang i kenal sangat, ingatkan putera raja mana la yang masuk mimpi i, kot-kot la bley jumpa brat pitt k xpun tom cruise pun boley gak..xjumpa di alam nyata dalam mimpi pun jadi la kan kan.. tapi bukan mereka yang i mimpi-mimpikan...sekali muncul muke adik-adikku..

ish ish pesal la tetiba duk teringat kat depa nih??tapi bila di congak tambah tolak bagai baru teringat i dah lama xbalik kampung laaaa.... patut la asik duk teringat kat family j, nampak sangat la xleh kalau xjumpa family langsung, kalau boley tiap minggu nak balik rumah..macam jauh j kampungku itu...

patutnya asal hujung or awal bulan j sure muke nih dah selamat duk rumah. alo bukan g jejalan mana pun duk rumah..yang penting dapat borak-borak ngan family pun dah ok sangat

cume bulan nih i lambat balik sket sebab nak fokus kat exam plus cik su yang datang KL so p la jenguk sat..exam dah habis dan sume keje pun dah agak ok, maka this week memang nak balik kampung gak..selagi xbalik mau termimpi-mimpi family di kampung....ni lah die rindu sampai terbawa-bawa dalam mimpi..

p/s: oh yeah lega sesangat bila dah habis exam...xd maknanya nak kelek buku sana sini..pasni sibuk ngan class len plak..class ape?? yang penting xpegang buku tapi pegang......... nanti la i story ek, kkk rrr nak tido esk ade interview...doakn saya dapat keje itu....