FoLlOw Me...

Friday, May 13, 2011

xmau bayangkan dah...

penah x terpikir ape yang akan korang rasa bila sesuatu yang korang imaginasi tuh terjadi??? contoh mudah kalau korang bayangkan terjun bangunan korang dapat rasa x sakitnye pas jatuh tuh?? haaa lebih kurang laaa..aloooo sakit tuh dah pasti tapi keadaan korang masa jatuh tuh agak2 cam maner la kan huhuhu...

nak jadi cite hari nih sebelum masuk office i p la kat bank,bajet nak bank in cek sambil menggalas hand beg dan sebuah buku..sambil berjalan menuju bank tuh sempat plak i terpikir kalau tetiba pas habis urusan di bank, buku yang di bawa tertinggal betul2 letak kat atas mesin deposit cek tuh..masa tuh just bayangkan j ape i rasa...

elok pas habis urusan i pun bla la tengok jam memang dah lambat nak masuk office,tapi di sebabkan nak cepat jalan pun lenggang kangkung tanpa memikirkan benda len....dalam pale just nak cepat sampai office j..

sepanjang hari ni ok j macam selalu busy ngan keje yang berlambak kat office. errkkk selama nih xd la busy sangat eksen j lebih huhuhu..tapi hari nih memang terlebih busy sket sebab kena serbu ngan auditor...ok la kan buat j laaa..balik pun agak lambat dari hari-hari sebelumnya....

dah siap sume keje kemas la mana yang patut, masa tuh la baru tersedar buku yang i bawak tuh xd..masa tuh memang menggelabah xtentu arah habis sume tempat ku cari...duduk kejap tarik nafas cube ingat mana i letak....mmmm...masa nih rasa nak menjerit sebab baru teringat i letak mana..cepat-cepat kemas beg dan p kat bank...ok tuk pengetahuan korang masa nih bank dah tutup tapi nasib bek la masih ade staff yang xbalik...ngan muke xtau malunye i ketuk pintu ekceli i buka spek mata sebab xmau tengok orang, bajet biar orang nampak asal i xnampak depa. malu beb sebab kalau boley i selalu berurusan ngan depa bahasa mudah muke nih la yang asik duk menempel kat bank tuh.. nasib bek la buku yang di cari tuh dapat balik...fuhhh legaa..elok plak kejadian berlaku seperti ape yang i bayangkan..

kesimpulannye i dah dapat jawapan tuk benda yang i pikirkan pagi tadi...perasaan hilang buku tuh sangat la menakutkan sebab buku nih sangat penting nak plak dah nak exam nih,tula satu-satunye rujukan nak plak i xhabis bace lagi....gelap masa depan wehhhhh ape nak jawab masa exam nanti kalau xbace buku tuh....dah rasa nak menitiskan air mata jalan plak laju j tanpa henti rasa jarak bank tuh jauh j dan bermacam-macam perasaan yang timbul..korang penah jadi k macam nih??? k i sorang j yang pelik huhuhu


No comments:

Post a Comment