FoLlOw Me...

Friday, May 6, 2011

Lafazkan Kalimah CINTAMU - Siti Rosmizah

Assalamualaikum...buat anda sume meh i nak share
novel terbaru yang i dah bace hasil tulisan Siti Rosmizah
yang sebelum nih dah keluarkan banyak novel antaranya
Andai Itu Takdirnya , Cinta Kau dan Aku
dan yang terbaru 7 Hari Mencintaiku
tapi kali ni i just nak share novel yang dah bace la ek..


Tengku Aqilah ,seorang anak yang di sisih oleh bapa kandungnya sendiri. 13 tahun Tengku Aqilah hidup di perantauan membina kehidupannya seorang diri. Kepulangannya ke pangkuan keluarga telah membuka tirai baru dalam hidupnya.

Tengku Natasha yang tidak pernah padam api dendam terhadap adiknya, telah menggunakan tiket sebagai anak kesayangan Tengku Hisham, memperlekehkan Tengku Aqilah dengan memberikan Tengku Aqilah jawatan sebagai seorang penyambut tetamu merangkap tea lady di Syarikat milik keluarga mereka. Demi untuk menagih kasih seorang bapa Tengku Aqilah akur jua.

Tengku Ryan Ameer, jejaka tampan kacukan Inggeris Melayu itu begitu membenci gadis ini, mereka tidak boleh langsung bertembung muka pasti perang mulut akan meletus. Tengku Aqilah sedar di mata Tengku Ryan Ameer begitu membara api kebencian terhadap dirinya.

Haaa cam gitu lah lebih kurang sinopsisnye...
pada pendapat i xrugi pun beli sebab sangat berbaloi,
ceritanya simple dan menyentuh hati nurani sampai menitis kan air mata
kalau yang kelakar tuh kelakar habis..kesimpulannya korang beli j la bukan
mahai pun Semenanjung RM 26.90 Sabah/Sarawak plak RM 29.90
oh ye sekarang nih Siti Rosmizah dah terbitkan sendiri novel2 die
SR Publication, senang korang nak cari huhuhu...
ok laaa daaaa....

p/s: jangan bace kat tempat umum macam dalam bus or train kang jadi macam i nak gelak pun cover, kang x pepasal orang ingat gilooooo...tapi besa la kan xkan nak wat muke serius bila bab kelakar kan kan kan..

4 comments:

  1. novel ni dgn andai itu takdir nye, mane lg besh? hehe

    ReplyDelete
  2. mieko: dua novel tuh best2 blaka, nk plak penulis yg sama..kena bace la klu nak tau huhuhu

    ReplyDelete
  3. now da ada promotion utk novel ni. rm19.90 only.....kat popular bookstore

    ReplyDelete
  4. erm cam nak beli ye
    huhu...

    ReplyDelete