FoLlOw Me...

Thursday, May 12, 2011

iPad 2 kegilaan masa kini

Assalamualaikum sume, tadi lepas lunch i g jenjalan cuci mata
al maklum la kalau dah keje kat Mid Valley nih macam2 ade
sale sana sini tapi alhamdulillah sume tuh xmenarik perhatian
padahal meleleh air liur tengok sabar j la... :(

mmmm...dalam duk jejalan tuh i ternampak orang berbaris depan
kedai machines ingatkan depa duk berbaris sebab nak beli makanan
nak plak sebelah tuh food court, tapi disebabkan barisan tuh panjang sangat
ditambah atas rasa ingin tahu yang membuak-buak maka
i pun g la tengok pehal tetiba sibuk berbaris panjang kan
padahal nak menyibuk hehehehe.....

dari jauh dah nampak bukannye berbaris nak beli makanan
rupenye sume tuh berbaris sebab nak masuk kedai machines
aiii nih dah len macam kot-kot ade sale best gak nih
i pun tengah nak cari gajet gak nih huhuhu....
bila dah sampai depan kedai tuh
ade 1 papan yang tulis
iPad 2 Purchase notice
okeh no wonder la ramai yang beratur
rupenye ade bendalah nih rupenye
limited plak tuh


mereka berbaris panjang kerana benda ini....
waaaaa i mau gak tapiiiiiiii.......
sangat gembira kalau dapat iPad 2 nih
tapi bila bab kena kuarkan duit semata-mata tuk benda nih
terus terbatal niat...
.
.
last week plak i g teman member g cari gajet
die cakap nak angkat iPad
mulanye i ok j bajet tak teruja pun
besa-besa j bila die cakap nak amik iPad

tapi bila sampai kedai, iPad yang di cari xde
tapi benda len yang ade
pic bawah nih..

samsung android galaxy

ok i masih boley control
masih xmenarik perhatian
wat booo layan j bila member tuh asik duk belek-belek

bila saat samsung android nih dah jadi milik die
mata dah mule rasa pedih
hati plak berkobar-kobar mintak nak jugak
mula la rasa nak beli gak
tapi ditahan sebab memikirkan
banyak benda yang nak kena beli
wahai hati sabar la ek..

minah sorang nih pun asik bikin hati panas j kan
bukan die tak tau i nih pun minat gak bendalah nih
dalam hati dah pasang niat nak menabung
nak beli satu...huhuhu

tapi bila dah xnampak benda nih i ok j balik
kembali normal dan jadi tak heran ngan benda tuh
cume jangan tengok laaaa...



p/s: best sangat k iPad 2 tuh?? ishhh tengah sibuk mencari kelemahan benda2 nih agar hati x terkilan bila xdapat, padahal hati meronta-ronta nak kan satu....bestnye kalau ade yang sudi hadiahkan...

2 comments:

  1. haha..akak sgt plz cntrol urself. think 1st. is it ur kehendak or keperluan

    ReplyDelete
  2. hahahaha....yup kena control myself, word last tuh cam besa dengar j tapi di mana yaaaa???

    ReplyDelete