FoLlOw Me...

Thursday, May 5, 2011

Book Fair 2011 - suka n duka

Assalamualaikum..
30hb April 2011 yang lalu bertempat di PWTC
I ngan Ain (housemate) akhirnya sampai juga
ke Pesta Buku 2011 setelah menghadapi pelbagai rintangan
dan onak duri..

actually ni kali kedua i p sana
sebab 1st day book fair i dah datang semata-mata
nak beli buku hlovate yang baru


kalau ikutkan boley j nak beli len hari selain 1st day book fair tuh
tapi i takut terlepas benda nih...


dari hlovate..bukan senang nak dapat tau huhuhu...thanks hlovate

tu cite masa 1st day i g book fair
kali kedua plak 30hb ritu la
best sesangat mulanye xplan pun nak datang
sebab patutnye i nak balik kampung pagi tuh
tapi sebab dah janji nak jumpa sorang kawan merangkap
salah sorang penulis baru yang tak kurang hebatnye
maka i pun datang la

actually ni 1st time jumpa kawan tuh
sebab last year xsempat nak jumpa
tapi kalau dah jodoh kan
akhirnya pada 30hb April 2011
dapat juga kami berjumpa
nak tau sape penulis tuh??
sila bace sampai habis yeee..xmau skip2 ek..

yang bestnye p pesta buku ni
dapat jumpa terus penulis novel yang kite minat
macam kat bawah nih
.
.
.

siti rosmizah...i beli 2 novel hasil tulisannye...

salah satu novel dari siti rosmizah
7 hari mencintaiku

ni antara novel2 yang sempat i n ain beli...

sambil2 tuh sempat derrrr.......

ni la sebab utamanya...
lynn allyna penulis novel
sepupuku suamiku & hati bila cinta

kesimpulannya kitorang berdua sangat happy
sebab dapat borong banyak novel (pastu kayap kejap tunggu gaji seterusnya)
tambahan plak dapat bergambar dengan penulis2 yang hebat ini, walaupun banyak benda yang terjadi antaranye kaki dipijak n kena hempap dek buku namun sume tuh berbaloi-baloi

p/s: tuk pesta buku taun depan i nak pakai kasut sport, serik kena pijak biar i pijak orang plak..huhuhu..hati ku gumbira dapat borong banyak novel walau poket ku kempis n kakiku lebam...namun x akan serik tuk datang lagi..adiosss...

No comments:

Post a Comment