Header Ads

Tips: tarik perhatian orang untuk terus memandang

"Look at me..look at me..hallooo pandang la lihat la diriku ini yang cantik menawan"... dah pakai cantik-cantik nak lagi penuh glem dah tentu nak orang pandang ke arah kite...tapi macam mana nak tarik perhatian tanpa susah payah paksa orang tengok?? nak tau rahsia meh cube tip ni..

1. pakai baju yang masih ade tanda harga, jangan buang wokeh bila pakai tuh make sure orang boley nampak tanda harga tuh cam kes my fren nih yang xbuang tanda harga dan hasilnye mengagumkan bila banyak mata memandang ke arahnye....bayangkan dalam komuter yang penuh sesak ngan orang maka banyak mata la memandang die...

2. pakai baju yang color terang agar dari jauh orang dah boley nampak itu kamu...atau color yang memang xmasuk langsung nak lagi fesyen ntah ape-ape...korang memang kelihatan pelik tapi itulah yang kite mahu..tarik perhatian kan huhuhu..

3.ni yang last laa dah malas nak pikir...xyah pakai seurat benang pun confirm korang jadi tarikan silap hari bulan pak polisi pun datang kat korang huhuhu...

nak ikut tip-tip di atas sangat mudah tapi dengan syarat haruslah berani dan muke xtau malu...selamat mencuba hahaha...

3 comments:

  1. kalau tips no 3 tu, memang semua tak berkelip lah. hahaha . nice entri. :)

    ReplyDelete
  2. muhd fadil: hahaha...yg tuh memang mudah dapat perhatian...btw thank dtg sini..

    ReplyDelete
  3. Yang 1 tu dah pernah TERBUAT okes.

    kalau setakat bj striking tu, I BERANI LAH! NO 3..TERIMAKASIH SEKIAN!!

    ReplyDelete

Powered by Blogger.