terkini - NIA KHAIRUDIN

Breaking

LIFESTYLE - REVIEW - TRAVEL - BEAUTY - HEALTH

Post Top Ad

Post Top Ad

Wednesday, April 27, 2011

terkini

Assalamualaikum...erkkk awal2 lagi kepala dh pusing xtau nak tulis ape, memang xd idea langsung even tajuk pun xtau nak letak ape...sambil wat keje sempat lagi update blog yang dah agak usang nih..

eh merepek j intro meh terus pada benda yang nak cite ngan korang sume..mmmm guru piano i dah bertukar sob sob sob...senang cite dah ganti ngan orang baru yang ngajar piano, mula2 dapat tau wei nee nak berenti ngajar memang dah terasa cam mano la nasib ku nanti, bukan ape wei nee nih dah tau kelebihan n kekurangan i..lepas ni malap la masa depan i.... eh ade kaitan ngan masa depan k?? hehehe lebih kurang la, yela i bukan senang nak serasi ngan orang malu2 kucing j..

actually dah sebulan pun i tukar guru piano nih, alhamdulillah i ok j ngan pengganti wei nee nih name nye mmmmm..... ms chong sebaya j ngan wei nee kawan die gak pun..mule2 tuh memang malu2 j, eh bukan die yang malu tapi i tau..sebab ape?? tetiba xreti nak main piano nampak sangat gelabah bila die suh start..haru biru j bunyi yang kuar..tapi tu sekejap j lama2 ok la..eleh xsampai brape kali kelas dah bley berborak plak...terus hilang malu rupenye best gak minah nih layan j sempoi plak tuh..kesimpulannye best laa

p/s: masih menanti dan entri ni pun termasuk dlm beberapa perubahan dlm hidup i..

1 comment:

Post Top Ad