FoLlOw Me...

Wednesday, April 27, 2011

terkini

Assalamualaikum...erkkk awal2 lagi kepala dh pusing xtau nak tulis ape, memang xd idea langsung even tajuk pun xtau nak letak ape...sambil wat keje sempat lagi update blog yang dah agak usang nih..

eh merepek j intro meh terus pada benda yang nak cite ngan korang sume..mmmm guru piano i dah bertukar sob sob sob...senang cite dah ganti ngan orang baru yang ngajar piano, mula2 dapat tau wei nee nak berenti ngajar memang dah terasa cam mano la nasib ku nanti, bukan ape wei nee nih dah tau kelebihan n kekurangan i..lepas ni malap la masa depan i.... eh ade kaitan ngan masa depan k?? hehehe lebih kurang la, yela i bukan senang nak serasi ngan orang malu2 kucing j..

actually dah sebulan pun i tukar guru piano nih, alhamdulillah i ok j ngan pengganti wei nee nih name nye mmmmm..... ms chong sebaya j ngan wei nee kawan die gak pun..mule2 tuh memang malu2 j, eh bukan die yang malu tapi i tau..sebab ape?? tetiba xreti nak main piano nampak sangat gelabah bila die suh start..haru biru j bunyi yang kuar..tapi tu sekejap j lama2 ok la..eleh xsampai brape kali kelas dah bley berborak plak...terus hilang malu rupenye best gak minah nih layan j sempoi plak tuh..kesimpulannye best laa

p/s: masih menanti dan entri ni pun termasuk dlm beberapa perubahan dlm hidup i..

Thursday, April 21, 2011

Menghitung hari..

Assalamualaikum...hai dah lama xmenulis sampai dah terlupe dan xtau nak tulis ape, sekarang nih memang busy sesangat mohon ampun pada sesape yang menanti update dari blog nih..ececeh bajet ko ade follower??hahaha..xpe2 perasan itu wajib hehehe...pada yang tinggalkan pesanan di shoutbox tuh nanti pelan2 i jejak korang k...

sekarang nih banyak perubahan yang akan berlaku dalam 2 atau 3 bulan akan datang, so sekarang tengah menghitung hari menanti detik itu datang..ape die nanti la i cite k, sekarang xde mood nak becerita panjang...ok la sampai sini saja nanti bila ade masa i update lagi daaaaa...

Saturday, April 2, 2011

Tips: tarik perhatian orang untuk terus memandang

"Look at me..look at me..hallooo pandang la lihat la diriku ini yang cantik menawan"... dah pakai cantik-cantik nak lagi penuh glem dah tentu nak orang pandang ke arah kite...tapi macam mana nak tarik perhatian tanpa susah payah paksa orang tengok?? nak tau rahsia meh cube tip ni..

1. pakai baju yang masih ade tanda harga, jangan buang wokeh bila pakai tuh make sure orang boley nampak tanda harga tuh cam kes my fren nih yang xbuang tanda harga dan hasilnye mengagumkan bila banyak mata memandang ke arahnye....bayangkan dalam komuter yang penuh sesak ngan orang maka banyak mata la memandang die...

2. pakai baju yang color terang agar dari jauh orang dah boley nampak itu kamu...atau color yang memang xmasuk langsung nak lagi fesyen ntah ape-ape...korang memang kelihatan pelik tapi itulah yang kite mahu..tarik perhatian kan huhuhu..

3.ni yang last laa dah malas nak pikir...xyah pakai seurat benang pun confirm korang jadi tarikan silap hari bulan pak polisi pun datang kat korang huhuhu...

nak ikut tip-tip di atas sangat mudah tapi dengan syarat haruslah berani dan muke xtau malu...selamat mencuba hahaha...