FoLlOw Me...

Thursday, March 31, 2011

Wallet kulit idaman kamu-kamu...

Assalamualaikum buat kamu-kamu yang sudi menjenguk blog xseberapa nih..terima kasih sume tanpa anda ada ape la pada blog ini ececeh sudah masuk zon emosi pulak.. aishh xpayah nak pusing-pusing meh i nak cite kat kamu-kamu sume, i ade barang baik punya nak share ngan korang..tengok pic bawah yeee

haaaa..ini lah barangnye suke x?? suke x?? kalau yang laki tuh suke la kalau pompuan plak jangan la sedih k..xdapat gune ape salahnye kalau hadiahkan buat yang tersayangkan kan kan... yang tersayang tuh xsemestinya buah hati j tau, ni termasuk la buat ayah, abang, adik atau birthday kawan laki pun orait gak..xyah pening kepala nak cari kat mana, sekarang nih sambil layan FB or Twitter pun dah boley beli wallet ni,betapa teknologi sekarang nih dah memudahkan kite. xpayah la nak redah tiap-tiap kedai just nak cari benda nih j..aishh panjang plak i melalut..


ni antara koleksi yang sempat i tampal di sini, yang len banyak lagi kat blog Kedai Online Jual Beg Baru atau nak senang masuk saje kat FB lagi best..harga memang tip top, nak lagi best guna la ayat power korang sume p ayat brother nih..mana tau dapat murah hehehehe...

so ape tunggu lagi?? cepat la terjah sebelum terlambat...FYI wallet nih limited kira sape cepat die dapat la..

p/s:i just tolong promosi j pada pemilik blog sudi-sudikan la belanja makan tapi xmau la KFC or McD dah besa sangat tuh..moh la ajak p pekena yang mahai-mahai sket huhuhuhu....

No comments:

Post a Comment