Hikayat Merong Mahawangsa - NIA KHAIRUDIN

Breaking

LIFESTYLE - REVIEW - TRAVEL - BEAUTY - HEALTH

Post Top Ad

Post Top Ad

Wednesday, March 16, 2011

Hikayat Merong Mahawangsa


Salam sume meh i share filem yang i dah tengok..
ni la cite yang i ngan member dok tengok last week, 1st day tayangan kitorang dah serbu tu pun last minit g cube nasib kot-kot ade tiket lebih, nasib baik la masih ade yang kosong tapi kena duk asing-asing . sorang kat seat atas ujung dunia..i la tu..sorang lagi kat tengah. mana taknye filem nih memang di nanti kot...huhuhu

ngan bantuan teknologi CGI filem nih memang boley dibanggakan nak plak jalan cite die best...kebanyakan dialog dalam bahasa english dan pelakon plak ade yang dari luar.. paling meninggalkan kesan watak kemawas (khir rahman) benci betul tengok die...jahat siottttt

princess Meng Li Hua or Jing Lusi pun cun j..nak plak ngan putera rom tuh memang best rrr...pelakon len cam stephen rahman n len-len pun ok gak..

kesimpulannya pada i la cite nih best dan patut tengok...selalu sangat puji filem luar ape salahnye kali nih puji filem sendiri kan?? ape-ape pun tepuk dada tanya selera..

p/s: kalau ade nak g tengok meh la ajak i sekali..nak tengok lagi...
dah seminggu tengok baru tergedik nak update blog nih..hehehe sorry laa xsempat..alasan yang sama tiap kali gagal meng update blog..

1 comment:

Post Top Ad