Header Ads

hati-hati kat mid valley

salam buat sume
sebelum tido i nak share 1 info ngan korang sume terutama wanita
benda ni berlaku kat Mid Valley

cerita ni disampai kan oleh my bos
die pun dapat dari orang yang jaga parking
so baik la i share ngan korang sebelum terjadi pape kan

kepada mereka yang selalu guna laluan yang nak ke komuter tuh
especially bila tiba kat tepi jalan
diminta berhati-hati ok
nak-nak plak bawak handbag

kat situ didapati ade beberapa orang yang
duk perhatikan orang lalu lalang
bukan nak ngurat korang tau
mereka hanya menunggu mangsa j

especially for women la ek
tolong la hati-hati bawak handbag tuh
bila depa nih dah ragut mangsanya
depa terus merentasi jalan raya
nak plak kat situ memang busy ngan kete
sempat k korang kejar??
ok la tu j yang i nak bagitau

selamat malam..

4 comments:

  1. tengsss fr sharing this mia. pasni KC kna lbh hati2 kt situ. sbb KC slalu sgt ke MV guna kmuter.

    ReplyDelete
  2. kakchik@ella: sama2 kak..sekadar berkongsi tuk kebaikan sume..hehehe

    ReplyDelete
  3. uuhhh..ye ke.. kene inform 2 orang kakak syafiq lah.. diorang suka lepak kat mid.. marabahaya tuh!!

    hey thanks for the info, good one!!

    ReplyDelete
  4. syafiqstatichot: sila bgtau ek..share skali pade sume org....tq sudi singgah..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.