Hati Bila Cinta..Layannnn - NIA KHAIRUDIN

Breaking

MACAM-MACAM ADA

Post Top Ad

Saturday, January 22, 2011

Hati Bila Cinta..Layannnn


salam...
akhirnya novel yang di nanti sampai ke tangan jua..
time kasih bebanyak kepada pihak Kaki Novel yang cepat membuat penghantaran
nak dapatkan novel ni sampai ke pejabat pos i ambik
bukan posmen xhantar kat rumah
tapi bila di hantar i xde plak..
dah guna alamat rumah,orangnye plak kat opiz
maka xsampai la ke tangan
akhirnya kena la kutip sendiri kat pejabat pos
mmmm.....

tapi xp yang penting novel ni dah ada kat tangan n tunggu masa nak bace j
dah lama i tunggu novel nih, siap tanya penulisnya bila nak kuar..
akhirnya yang di nanti kuar jugak......
tajuk diberi Hati Bila Cinta hasil tulisan Lynn Allyna
sebelum ni cik penulis terkenal ngan novelnye yang bertajuk
Sepupuku Suamiku


ni la bukunye..cover pun comey j nak lagi ayat kat situ

"Hati kalau dah cinta,
benci pun boleh jadi sayang.
sehari tak pandang,
mulalah jadi gila bayang"

amboi-amboi betul k camtu cik penulis??
korang plak rasa camner???
tepuk dada tanya selera..hehehe

selama ni i selalu beli kat kedai j
pas beli boley terus baca, lagi cepat tak payah nak tunggu
kedai pun bukan jauh pun
tapi kali ni i beli secara online j..
nak plak jadi member ngan Kaki Novel boley dapat murah sket...
tapi yang paling best ade ini..
sila tengok pic bawah yee..
tadaaaa.....

fuyooo ade ucapan dari cik penulis...
hehehehe gumbiranya
bukan setakat murah j siap ade ucapan dari penulis plak tuh
sape xmau kan....

Hati Bila Cinta ni tentang Fenn dan DZ
nak tau kisahnye sila la beli ek
nak cite kat sini xbest plak
kate orang xde feel...hehehe
ok la i pun nak sambung bace
daaaa....
-adios-

p/s: nak menulis xreti pandai bace j la....eh i penulis gak tapi setakat tulis kat blog j la hehehe..
to penulis: i tunggu ur next novel ok...selamat berkarya



6 comments:

  1. Salam. MM pun suke bc novel-Dulu je la. kui3 =P

    ReplyDelete
  2. salam nak pinjam leh x???hihihi

    ReplyDelete
  3. ::heheheehehe...tq cik penulis blog!!

    ReplyDelete
  4. erm...sy dh baca dh novel ni..okeylah best jgk..jln cite dia..tp yg tak bleh blah,dn yg paling2 menyampah sbb si fenn ni asyik menangis jek..mcm dialah pompuan pling mlg kat dunia..tk memberi motivasi langsung!!!

    ReplyDelete