FoLlOw Me...

Tuesday, January 25, 2011

Hati Bila Cinta...best k???

Salam
hi masih lagi pasal novel Hati Bila Cinta
ni dah habis bace so boley la komen sket-sket
xmau lebey-lebey kang marah penulis hehehe...ampun cik lynn

ni sebab nak penuhi permintaan adik tika leh yang mintak wat review
pasal novel ni atau sesapa yang bertanya kat shoutbox tuh..ni untuk korang

pada i la yang dah khatam membaca, novel ni best n syok bace
(dari tulus hati yang ikhlas)ade jalan cite n penuh emosi
kadang-kadang tuh nak nangis, gelak pun ade..kira cukup rasa la
ade masam, manis , pahit n bagai la..ewah dah macam makanan plak

kadang-kadang nak gelak terguling bila sampai part kelakar
atau rasa nak nangis..ni sebab menjiwai watak fenn tau
tapi selalu kena control sebab bace kat public kang tak pepasal
ade yang ingat giler coz nangis or gelak tetiba, nak plak cover novel tuh comey j

tapi ade la part yang spoil sket...hehehe tuh besa la kan
xde benda yang sempurna. walau ape pun novel nih masih
lagi berbaloi tuk di bace..tu pada i la korang xtau plak kan..
oh yee kalau rasa was-was nak beli tuh ape kate korang terjah
blog penulis tuh sendiri,blog cik lynn allyna click kat
label Jatuh Cinta Lagi, Jatuh cinta lagi ni
sebenarnya tajuk asal novel ni..

dah bace tuh korang tau la kan nak beli or tak novel nih
tepuk dada tanya poket..hehehe
oh yee beli online ngan kaki novel n jadi member boley
dapat discount tau best kan??
alo senang j nak jadi member, hanya daftar sebagai ahli di Kaki novel
ok la setakat ni j yeee..nanti ade novel baru i share lagi ngan korang..
daaaa....
-adios-

p/s: bestnye ade member cam mek, sentiasa ade waktu suka n duka..eh di dunia nyata pun i ada member2 cam mek..

3 comments:

  1. heheh..tq kak..wat susah2 je..hehhe..nt kt bce dulu yg blog die dulu ek.

    ReplyDelete
  2. nelly: :)
    tika leh: welcome...eh xde susah pun,ngan senang hati menulis..hehe..ok2 nanti bace dl blog tuh k..

    ReplyDelete