nuff ads

Tuesday, January 18, 2011

bila segala urusan selesai, hati rasa lega teramat..

Salam dan selamat pagi..
mula2 nak ucap syukur alhamdulillah
akhirnya segala urusan yang berkaitan ngan study dah selesai
cek yang i courier 2 minggu lepas dah pun selamat sampai kt UK, bukan ulu kelang tau tapi United Kingdom..risau wehh takut2 xsampai kang xpepasal kena bayar double..haru..

selain tuh last week i ade request nak tukar variant exam dari
UK variant ke Malaysia tax variant,
yela belajar guna tax tuk malaysia pehal plak exam guna tax UK plak kan?? dua benda nih dah settle so lega la sikit..

sekarang ni tengah menanti novel yang di beli online sampai ke rumah j..
xsabar sangat nk bace,actually kalau setakat nak beli novel nih, i boley terus g kedai kat sini,
Mid Valley ni pun bukan xde MPH pun,tapi saje nak dapat discount kalau beli online..hehehehe
nak tau novel ape yang i beli???
tungguuuuuuuuuuuuu...

-sampai ketemu lagi yeee-

4 comments:

nuff ads