FoLlOw Me...

Tuesday, January 4, 2011

2011..

Salam..
ape kaba sume..
hehehe sory lambat nak update
2010 pun dah melabuhkan tirai
masuk pula 2011..

cam besa kalau dah masuk tahun baru, sume sibuk duk canang azam baru
azam baru i xbanyak yang berubah
masih sama ngan tahun lepas

antara azam yang di bawa dari tahun lepas..
habis kan study (yang ni tunggu la beberapa tahun lagi nak khatam)
amik lesen kete (okeh yang ni baru terhegeh-hegeh nak amik,dah malas nak dengar orang asik suh amik j..pasni sila hadiah kan kete kat i hokeh)
makin kayo huhuhu...(hopefully projek berjalan lancar)

last sekali
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
R.A.H.S.I.A .
.
.
hehehe..jangan marah ek xleh bagitau..

oh ye pada sume di ucapkan happy new year..
marilah kite majukan diri
dan harap tahun 2011 lebih baik dari 2010
amin...
daaaaa..

3 comments:

  1. Last tu, kawin ek???
    ngeh2...
    http://akusertajiwabisnesku.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. aku tau yg last tu ape..
    mesti nak kawen kan..hahahaha..
    dah tau dah walaupun ko tak tulis..

    ReplyDelete
  3. i pun tau!!!! hahahhahhahahahha.. suka2...

    ReplyDelete