nuff ads

Wednesday, December 22, 2010

ye aku rindu!!!!

rindu??
rindu pada siapa?? rindu pada yang sudi..huhuhu
amboi2 awai2 lagi kamu nak buat gempak ekkk...

ececeh..ni xde kena mengena ngan orang k..
(statement kena jaga kang xpepasal kena sakat huhuhu..)

habis tu rindu pada sape plak ni??
rindu nak menulis blog la..
haruslah rindu pada blog yang dah jarang2 update ni....

ikut hati nak sangat update, kalau boley setiap jam tu ade j entri baru..
tapi tula masa asik mencemburui j,ade saje benda menghalang dari mengupdate kan blog..
hahahaha..ayat budget diri tu orang paling busy j mau kalah PM camni...

ikut hati banyak benda nak share ngan korang sume
pasal cik su i yang dah kawen la, hobi baru la...hey jangan xtau i dah ade hobi baru tau, ape dia tu kena tunggu entri baru tu pun kalau rajin la..hehehe

ni tetiba rajin update pun sebab dah kena tegur ngan member..
sape lagi kalau bukan puan cdah yang bertanyakan entri baru..
oh ade yang menanti rupenye huhuhu
terima kasih daun keladi ekk...

tuk tak menghampakan mereka yang menanti
i dengan ini berjanji akan cuba merajinkan diri mengupdate kan blog ini
InsyaAllah...hehehe

3 comments:

  1. huh!! i pun ! dah bosan tgk entry sama! igtkan u dah lupa dunia blog. ekekkekek

    ReplyDelete
  2. hah cepat sket wat entry pasal hobi baru tu..aku pun nak tau nih..

    ReplyDelete
  3. k.sah & cdah: ya ampun yeee...nanti i update..

    ReplyDelete

nuff ads