FoLlOw Me...

Tuesday, December 28, 2010

sehari hidup tanpa hanset

Salam..kali ni nak cite pasal hanset..
tu pun sebab hari ni tertinggal hanset kat rumah..
huru hara dibuatnye...

kalau nak tau sebelum ni hanset xde la penting sangat pada i
bukan ade orang nak call pun...
kira jarang sangat la nak berbunyi mmm...sadis sungguh..
ade pun takat nak tengok jam atau dengar lagu
best sikit pun sebab boley tangkap gambar..
sebab tuh la i xkisah sangat bila orang len asik sibuk duk tukar hanset
i still setia pada yang lama..
kate orang setakat boley call or mesej dah kira okey la tuh..

nak jadi cite hari ni i tertinggal hanset kat rumah..
selalunye mana penah tinggal even hanset tu takde orang call pun..
sedar xbawak pun masa on da way nak g lrt..
dalam hati kate, xp la bukan ade orang nak call pun..

okey la, keje cam hari2 besa xde orang carinye..kan dah kate ade hanset k x sama j..
budget memang xde orang nak call pun
kecuali sorang j yang sangat suke call hanset i...
sape lagi kalau bukan my boss...
alo pepandai la die call no opiz bukan tak tau pun..
saje j nak call hanset i...

nak jadikan cite ni lagi best, tetiba my boss suh i wat something
i ngan lajunye setuju, nak tunjuk diri itu staff yang efficient..lalalala..podah la..
actually i kena call orang tuk hantar document...
cari punya cari, xjumpa la plak..
sekali nombor mamat tuh xde dalam buku handphone..
tapi ade dalam hanset i wokeh...
i lupe nak tulis dalam buku tuh..
memang cari masalah betul..

hati memang dah xtentu arah
cam mana ni??
bos dah nak sampai..
masa duk pening tuh baru teringat kat rumah ade adik roomate..
so mintak tolong la carikan no mamat tuh..
fuhhh nasib bek dapat..
akhirnya dokumen pun selamat di hantar..
selamat i..lega xhingat..

pas kejadian ni sape kate hanset tuh xpenting??
penting sehh...selama ni pun sebab selalu bawak, tu pasai xde masalah
aiyoo nak jalan2 pun takut sebab i bukan ingat no orang pun..
serius xingat..no sendiri ingat la huhuhu..
takut ade kecemasan plak..sape i nak call??
xpepasal call polis sebab no tu j paling senang ingat huhuhu...
pasni sebelum g mana2 memang kena selalu check..
serik orrr..

.....dompet & hanset...
xde dua2 ni mau meraban sekejap..

...adios...





4 comments:

  1. kita pn akan mengelabah dn huru hara tnpa henset. hihi ..

    ReplyDelete
  2. kakchik@ella:hp x canggih pun tetap penting..

    ReplyDelete
  3. HEHE..LAU SAYA MMG XBOLEH HIDUP TANPA ENSET..

    ENSET IBARAT AIR DENGAN TEBING BAGI SAYA

    NGEEH4X

    ReplyDelete
  4. missyani:memang xleh hidup tanpa hp..setuju..

    ReplyDelete