sape die follower ke 100 my blog??? - NIA KHAIRUDIN

Breaking

LIFESTYLE - REVIEW - TRAVEL - BEAUTY - HEALTH

Post Top Ad

Post Top Ad

Saturday, December 18, 2010

sape die follower ke 100 my blog???

salam..
uih dah lama rasanya x update blog nih..
hari ni tetiba rasa rindu plak..
belek2 blog, godek sana godek sini
baru i perasan rupe2nye
follower i dah sampai 100 orang rupenye..
uihhh gumbira rasanya...

xsangka blog cam gini pun ada gak yang sudi follow kih kih...
maka rini nak cite sape follower ke 100 tu...

tadaaaaa....

tu die follower ke 100 my blog...
tengok muke cam kenai...
makin ku zoom.....
aihhh mana xkenainya...
sepupu rupenya....
cehh ingat kan sape la hahaha....

owner blog finding my true passion rupenye...
sebelum ni i ade cite pasal blog ni..
ala yang pasal kain tuh...

wan hafisah atau i panggil k.sah
time kasih sesangat sebab sudi follow my blog nih..
huhuhu...
tapi pesal lambat sangat follow ni???
saje j kan nak jadi orang ke 100...
huhuhu...

kepada yang len sila la sudi click follow ek...
nanti i gi jejak kat blog anda plak...
hehehe...

5 comments:

  1. Haih, dl i mmg jadi follower u, tp ms tu i xde blog lagik. ngeh2..skrg i dah ada blog, so kena follow guna blog la. Bangga lah jd follower ke 100! hehhehe...

    ReplyDelete
  2. follower i dah mellbihi follower u..hehehe..

    ReplyDelete
  3. cdah: u memang selalu advance dr i..huhuhu..

    ReplyDelete
  4. nini:erkkk soklan...huhuhu ok pd i la follower ni penting gak sebagai salah satu penaik semangat tuk terus berblog hehehe..tapi jumlah follower tuh i x brape nk tgk sgt sape sudi follow, follow j la n paling x suke klu ade yg suh follow balik..tu paling x berkenan....tp paling penting cite kena sentiasa update n boley tarik org tuk terus follow...

    ReplyDelete

Post Top Ad