nuff ads

Friday, December 10, 2010

My 1st Happy Birthday Giveaway - sama tajuk ngan orang yang tag


haaa tengok tajuk pun dah tahu i main copy n paste j kat sini...
ni sume gara-gara my fren chieyda yang tag..
bagi x menghampakan my fren maka i pun join gak la...
hehehehe...
.
.
actually ni bukan besday chieyda tau
tapi KOPOK LEKOR yang punya...
sape punya?????
KOPOK LEKOR yang punya laaa...ada paham??(opss sory tergarang plak)
ni sempena besday beliau pada 15 Januari 2011
akan datang..
.
.
senang j nak join

nak tau lebih detail sila click banner di atas..
.
.
so korang sume ape tunggu lagi
jom la kite reramai join ek..
.
.
mmmm..skang i nak tag
.
kak sah
&
sha
.
.
to KOPOK LEKOR
Happy Becoming Besday!!!



1 comment:

nuff ads