Hobi baru + Dedikasi buat Erin.. - NIA KHAIRUDIN

Breaking

LIFESTYLE - REVIEW - TRAVEL - BEAUTY - HEALTH

Post Top Ad

Post Top Ad

Thursday, December 23, 2010

Hobi baru + Dedikasi buat Erin..

salam..
seperti yang dijanji pada entri yang lepas, ingat x??
alooo pasal hobi baru i tuh..
kali ni i dengan semangatnya nak share ngan korang sume
pasal hobi baru yang hangat melanda diri ini...hehehehehe....
.
.
.
xmau cite banyak korang tengok j la pic yang i dah tempek kat bawah k..
.
.
.

hai korang rasa ape la hobi baru i ek??? siap masuk kedai music lagi...
nak main gitar k??
.
.
tadaaaaa............

ni la die hobi baru i...actually i amik kelas piano..
dah lama sangat nak amik kelas piano baru sekarang baru dapat ...
gumbira xhingat hokeh...

punya la lama simpan hajat..akhirnya..dapat gak..
habis ku heret bell & lin pergi teman beli keyboard nih..
mula2 nih i gune keyboard j dulu, dah pandai kang baru la angkat piano plak..
tq sesangat kat bell n lin eh lupe atun jugak yang sudi teman & layan kerenah i...
cerewet nak mampus kot...hehehe..
masa ni i xberapa pandai lagi..
al maklum la budak baru belajar huhuhu..
.
.
entri kali ni agak panjang sket..
harap korang x busan la ek...
.
.
kali ni i wat entri dedikasi buat kawan kitorang Erin yang bakal berpindah ke terengganu..
nak jadi orang ganu plak kamu ek...
sob sob sob...jauh ko pergi yee meninggalkan kami..

so sebelum die pergi kitorang lepak2 bersama bersuka ria...


muke happy xhingat...i main asik masuk longkang j..nyampah tul..


muke kami kena la ade...huhuhu..


kak bell g mana ek masa ni??hilang sudey minah sorang ni..
.
.
P/S: untuk erin, i xtau nak bagi ape kat u
kalau i bagi kasih sayang u terima x???
hehehehe...
harap persahabatan ni berkekalan sampai bila2 hokeh...
jangan lupe kami..ade masa kitorang turun ganu hehehe..

update: kebanyakan gambar terpaksa di buang bagi menghormati teman2 yg dh menutup aurat

4 comments:

  1. wah, bgusnya hobi br u! i like!!nti ajar i skli. ngeh2..

    ReplyDelete
  2. k.sah:hokeh nanti dah terror i ajar u n acha plak kih kih kih

    ReplyDelete
  3. cayala makcikkkkkkkkk...aku tak tau pun...smpi ati xcakap huhuhuhu aku dilupakan..nila geng 9-2 :((((((((((((((((((((((

    ReplyDelete
  4. missterebozu: oh sowey la kwn igt nk wat kejutan sket huhuhuhu...jgn majuk2 hokeh..nanti i main 1 lagu tuk u..

    ReplyDelete

Post Top Ad