nuff ads

Tuesday, November 23, 2010

Merapu saja..

Bulan ni memang agak busy, ikutkan sampai habis exam baru boleh bernafas..ikutkan hati banyak benda yang nak di ceritakan pada korang sume, tapi tu la masa sentiasa mencemburui ada-ada saja halangan...hehehe..alasan j tuh padahal takde mood nak upload gambar..

ni pun curi-curi update blog padahal banyak benda kena baca...study wehh jangan malas...rasa nak j cepat kan hari exam tuh..makin lama makin terseksa rasanya...dengar adik dan abang yang baru j habis exam dan tengah syok bercuti buat tahik mata rasa jeles j plus sakit hati...woooo sesedap korang ek bergumbira di rumah....xpe xpe hariku akan tiba jua...

ok la sebelum makin banyak i merapu baik sampai takat ni j..harus la pergi ngadap buku..baca sampai lebam..eh eh salah kena buat soklan exam la..hehehe...k rrr jumpa lagi ....

2 comments:

nuff ads