FoLlOw Me...

Tuesday, November 30, 2010

Kain....kain...kain lama tukar baru!!!!

.
.
.
penah x dengar or nampak
apek cina bawak lori yang penuh ngan tilam
lalu area perumahan sambil jerit nak jual tilam????
ala ayat die balik-balik cam ni j...
tilam..tilam...
tilam lama tukar baru...
.
.
tapi yang ni xde la sampai bawak lori sambil jual kain kan...
just gune tangan j dah boley jual...
kain...kain..
kain lama tukar baru...ececehhh...
.
.
actually bukan i yang jual
tapi saje nak promote kat korang sume
ade 1 blog ni masih baru lagi dalam dunia blogging
yang jual bermacam-macam jenis kain
antaranya...
.
.
.
.


.
.


.
.
ni hanya sebahagian j..
kalau nak tengok yang lain
sila la lihat di sini
.
.
yang bestnya kalau beli boley dapat discount..
yang tu pandai2 la korang cakap ngan owner die..
kalau nak discount banyak AYAT KENA POWER...
mana tau cair plak hati die nak bagi discount hehehe...
agak-agak i dapat x discount ngan promote blog ni??
mmmmm.....nk kena mintak nih hehehe...
.
.


1 comment:

  1. kehkehkeheh..suka lak tgk terpapar kat sini, betul tu..sila2 jemput2 tgk..ade diskaun n free gift ok..

    ReplyDelete