FoLlOw Me...

Tuesday, November 30, 2010

Harry Potter and the Deathly Hallows part 1

cite ni dah agak basi
tapi i peduli ape, nak gak share ngan korang sume pasal
movie yang i tengok last week...
.
.

.
.
yup Harry Potter...
sesape xtau sape harry potter ni memang nak kena duku..
hehehe sesedap orange j nak duku orang kan??
.
.
i memang follow harry potter dari die kecik sampai la besar dan encem
hehehehe...(gatai kamu ek...opss bukan i)
tengok pulak xsah kalau sekali j..
mesti nak tengok banyak kali
xpenah bosan k..
punya la minat hehehe...
.
.
korang sume dah tengok k??
best wehhh...
hehehe kalau dah suke tuh mesti la kate best..
mmm...xsabar nak tengok part 2 plak..
next year la gamaknye...
sabar j la..
.
.
cite ni pasal....
kalau nak tau sila la tengok ok...
daaaa....


No comments:

Post a Comment