nuff ads

Thursday, November 4, 2010

Buah Tangan Dari Bandung..

Salam sume..

hari ni tersangat la busy mana taknye pepagi lagi dah buka akaun
tengok mana yang patut di update...
ni sume gara-gara my bos akan masuk office hari ni..
beberapa hari ni die xde, berjalan ke bandung..
so i ape lagi wat keje pun agak lambat..hehehe
bila bos dah masuk office ni kena la bagi report kat die, nasib baik sikit je yang tinggal....huhuhu..bagus punya staff

eh bukan ni yang i nak cite sebenarnya, saja nak bagitau i dapat buah tangan..hehehe
bos bagi tau..ingat die kat i ye...kalau tau kat staff len mau jeles kot huhuhu...
my bos bagi buah mangga dan satu cd penyanyi indonesia kat i huhuhu...
punya la syok padahal bukan pape pun, xp la yang penting bos ingat i hehehe..

mula-mula tuh die tanya i minat tak penyanyi indonesia...so i cakap la minat j huhuhu..
pastu die suh i pilih cd mana yang i suka..dalam kepala dah terbayang la penyanyi indon cam samsons, radja, rossa dan sebagainya. suka sangat ada orang bagi cd free tuuu..
budget xyah download lagi la pasni...oppppsss kantoi i suke mendownload lagu j..hehehe

alih-alih yang i tengok memang penyanyi indonesia tapi....
sape dorang nih??? nape i xkenal hah??zaman bila ni??
kalau boley penyanyi lama kotttt....mmmm sesuai sangat ngan bos yang dah ......
di belinya lagu orang-orang sezaman ngan nye..mana la i tau...
nasib baik la dalam duk belek-belek tu terjumpa la cd Broery Marantika..die j la yang i kenal kott..huhhhhh...sabar j la..nasib baik i layan lagu broery tu pun widuri j laa..yang len tak tau plak..

walau pape pun i terima dengan senyuman gak la tanpa komen pape..nak kena duku ke kalau komen lebih-lebih??

P/s: hari ni mood bos baik..tak banyak bunyi cam selalu..hehehe..beday anak die rupanya...

3 comments:

  1. hehe
    ok la tu kan nia
    ade gak la buah tangan
    hehe~

    ReplyDelete
  2. hahahahaha LOL! orang dah bagi terima je la ye. made in indonesia gitu tuuuu.

    ReplyDelete
  3. sukemakan & nana jae: hahahha yup terima saja..

    ReplyDelete

nuff ads