Header Ads

nak cuti boley??

mmm..hati tengah risau macam mana la nak apply cuti kat bos..bukan sikit-sikit ade la dalam 8 hari kot..dah la dalam masa terdekat pulak tuh..

pertama kena amik cuti 3 hari untuk ke kelas, ni sebab dah nak exam so kitorang yang bekerja ni kena la amik cuti 3 hari. Yahoo cuti dari bekerja tapi kena g kelas hua hua hua..

yang kedua pulak sebab i nak kawen hahahaha...(oh perasan bukan i tapi my beloved auntie yang kawen) . disebabkan i ni anak buah kesayangan so kena la hadirkan diri kang ade yang marah huhuhu.....

ni baru cuti tuk bulan november, december belum masuk lagi hehehehe...agak-agak my bos bagi k?? mmm ade i kisah die bagi k x??xpeduli nak cuti gak..(berani giler...)

oh harap my bos bagi la i cuti..bukan selalu i cuti kalau ade pun mc j hehehe....

2 comments:

  1. i pun sma, asik pk nk cuti ke x cuti ke! byk phase i kne lalui sblm dpt approval! tu yg rase acuh x acuh jek bila pk cuti nih!ades!

    ReplyDelete

Powered by Blogger.