FoLlOw Me...

Tuesday, October 12, 2010

My Mr Bean...

Tadaaaa....

kenalkan sume my boyfren namanye Mr Bean huhuhu....
terima kasih kat my roomate ain yang bagi sempena my besday...
trimas ain..trimas ain...
memang dah lama giler nak bear nih....
huhuhu..akhirnya dapat gak...
terharunye...
sekarang tido ku jadi lebih nyenyak dengan adenya Mr Bean di sisi...
Sekian..

p/s: di tuju tuk my roomate ain...terima kasih bebanyak,semalam xtau nak kate ape selain terima kasih j..i xpandai bercakap bab2 nih..so tulis j..memang suke sangat ngan hadiah nih terharu giler sob sob sob..oh xtau dah nak kate ape dah..suker gilerr ahhh!!!

9 comments:

  1. wah ade hati nk culik mr bean orang ek?? hahaha

    ReplyDelete
  2. yela..nak beli tak mampu..tunggu orang bagi,mmg tak kan dapat la..hahaha

    Post Terhangat...

    Kamu Boleh Mandi Arak..

    ReplyDelete
  3. hahaha...tengok bear saya j la..

    ReplyDelete
  4. ada jual lg ke ptt mr bean ni...ekeke

    ReplyDelete
  5. kobEjordan:satu ni j yg ade huhuhu..
    mario:ade2 sila cr di kedai2 ok..

    ReplyDelete
  6. tQ ain...saya baru bace luahan hati kamu ni...xbeli hadiah yg mahal2 xmampu...so saya decide nk bg pe yg kamu mahu...sy tau kamu nk mr bean...saya cari, jumpa trs beli utk kamu..=)


    p/s:jaga elok2 tau....=p

    ReplyDelete