FoLlOw Me...

Friday, October 8, 2010

Mid Valley penuh sesak ngan orang..

Salam sume..

bertemu kembali dalam rancangan nia khairudin, eh eh ni pe kes boley ade rancangan nia khairudin plak nih???hehehe actually i nak wat laporan tentang keadaan di mid valley yang penuh sesak ngan orang ramai..mid valley penuh ngan orang pun nak pelik k?? hehehe xde la bukan macam tuh cume hari ni sampai la ahad kesesakannye agak luar biasa, ni sume sebab ade career fair kat mid valley.

Lunch tadi i pegi la jalan-jalan kat exhibition tuh sekali ramainye orang, masuk dalam boley tengok macam-macam institut pendidikan selain banyak company yang join exhibition nih..selain tu kat sini juga siap ade resume & career clinic lagi, punya la bagus bila ade yang tolong betulkan resume biar bagi cun sikit barulah employer tertarik nak panggil interview...

dalam duk jalan-jalan tu terjumpa la junior kolej dulu..hehehe ingatkan die datang cari keje rupa-rupanya teman member j..so korang sume xmau k datang sini??? bagus tau hehehe banyak benda lagi ada xhabis kalau nak cite,kena datang dan tengok sendiri la.. i datang jenguk j kot-kot ade berkenan mau try gak hantar hehehe...mampus kalau bos tau nih...

4 comments:

  1. best gak rancangan nie..huhuhu

    ReplyDelete
  2. so jom ramai2 kite g mid valley hehehe

    ReplyDelete
  3. letih sgt nk jln kt dlm tu
    byk kali gk la round

    ak drop resume je

    ReplyDelete