Header Ads

Charlie St Cloud

Salam sume..

kali ni i nak cite pasal movie yang i baru tengok, asalnya nak tengok Magika dan di sebabkan tiket selalu saje full or xde tempat tuk 3 orang maka kitorang decide tengok Charlie St Cloud..



Sebenarnya cite nih pun memang masuk dalam list movie yang i nak tengok..memang nak tengok sangat coz cite die best...

hahahaha...tipuuuuuu...sebenarnya sebab Zac Efron .....

hensem kan?? huhuhuhu...

Actually masa ni i xberapa sihat sangat tetiba rasa sakit...tapi nak tengok movie punya pasal sakit ku lupakan saja...


Masa nak beli tiket my friend tanya best k cite ni dan dengan yakin nye i jawab best (sebab Zac Efron belakon ye).... padahal i xtau pun best k tak..tengok tempat banyak yang kosong so xsure la kan...hehehe..demi Zac Efron ku redah gak asal dapat tengok die belakon...

Bila dah tengok cite ni yang boley i cakap x rugi duit wehhh..best sesangat, sedih weiii...dalam panggung tuh i sempat la menitiskan air mata..sob sob sob...sedey giler bila adik die mati dan paling yang wat i menangis sebab masa tuh penyakit i datang sakitttt gilerrrr...rasa nak j lari keluar tapi demi Zac Efron i bertahan sampai cite tuh habis...

i tak mau cite sangat pasal movie nih sebab tak best la kan kalau korang dah tau..korang sume kena gi tengok dan rasa sendiri perasaannye..letakkan diri korang dalam diri Charlie...

suke tengok hubungan mereka adik-beradik...rapat betul huhuhu...mana la tak sedey bila adik die mati...

tak dapat nak bayangkan bila orang yang kita sayang pergi meninggalkan kita...bila fikir rasa sangat takut..tapi mati tuh pastikan...

ni pic yang paling i suke...

No comments

Powered by Blogger.